Τούρτα, Γλυκά & άλλες λιχουδιές

Sweet Moments!

Η πιο γλυκιά στιγμή, η τούρτα του πάρτυ, πώς είναι δυνατόν να μην ήταν και αυτή θεματική, εντυπωσιακή και πεντανόστιμη; Κάθε τούρτα για πάρτυ, φτιάχνεται με ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε να αποδοθεί πιστά το σχέδιο που επιλέγεται. Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι κάθε τούρτα είναι η προσωπική επιλογή του παιδιού σας και πρέπει να είναι ακριβώς όπως την έχει φανταστεί!
Στο Fantasia Events θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σε χειροποίητα γλυκά για να κεράσετε τους καλεσμένους σας. Γλυκά κλασικά, γλυκά πρωτότυπα, γλυκά θεματικά. Κάντε ελεύθερα την επιλογή σας και απολαύστε τις πιο υπέροχες φρέσκες γεύσεις. Όλα μας τα γλυκά, προέρχονται μόνο από πιστοποιημένα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, στα οποία δεν χρησιμοποιούνται έτοιμα μίγματα, αλλά ΜΟΝΟ ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ. Σε όλα τα γλυκά μας αποφεύγουμε τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς,  προκειμένου να μπορούν να καταναλωθούν άφοβα από όλα τα παιδιά. 
Υπηρεσία αποστολής στον χώρο σας. Όλα τα γλυκά φτάνουν στον χώρο σας κατόπιν συνεννόησης, χωρίς επιπλέον χρέωση (ισχύει ελάχιστη ποσότητα ανά είδος).

Φόρμα Επικοινωνίας