After Karantina Kids Party

– Διαγωνισμοί –
Όροι διαγωνισμού για την κλήρωση ενός παιδικού πάρτυ Fantasia Events

1.Η εταιρεία «Fantasia Events», διοργανώνει διαγωνισμό στις ιστοσελίδες
https://www.instagram.com/fantasiaevents.gr/ & https://www.facebook.com/fantasiaevents.gr (εφεξής ο «Διαγωνισμός») ο οποίος αφορά στην προβολή του Διοργανωτή και έχει ως στόχο να αναδειχθεί ένας (1) νικητής. Ο νικητής θα κερδίσει τις κάτωθι παροχές για την διοργάνωση 1 (ενός) παιδικού πάρτυ.

2.Το δώρο του διαγωνισμού.
Στον νικητή παρέχονται τα εξής:
Πρόγραμμα απασχόλησης έως 15 παιδιών από επαγγελματία ανιματέρ για 1 ώρα
Μια (1) χειροποίητη πινιάτα σε σχήμα στρογγυλό ή ορθογώνιο ή αστέρι ή πολυγωνικό σε χρώμα επιλογής του νικητή, με εκτύπωση τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού.
Menu catering για 15 άτομα, με επιλογές ανάμεσα από 5 διαφορετικά menu σε συνεργασία με ένα από τα catering με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας. Τα menu θα αποσταλούν στον χώρο του νικητή (delivery), κατόπιν συνεννόησης για την ώρα. Δεν περιλαμβάνεται εξοπλισμός catering.
Δραστηριότητες παιδότοπου για μικρά παιδιά (έως 6 ετών) με μαλακό πάτωμα, με κούνια, τσουλήθρες, τραμπάλες, ξύλινα αλογάκια, πλαστικά ζωάκια, μπάλες αναπήδησης, διάδρομο μπουσουλίσματος κ.α. (έως 15τεμ.).

Σε περίπτωση που επιθυμεί ο νικητής, μπορεί να αντικαταστήσει τον παιδότοπο με 2 από τις παρακάτω
Δραστηριότητες για πιο μεγάλα παιδιά (πίστα bowling, πίστα golf, ποδοσφαιράκι, air hockey)
Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

3.Παράταση ώρας και εμπλουτισμός δραστηριοτήτων.
Ο νικητής κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία, έχει το δικαίωμα να ζητήσει παράταση της ώρας του ανιματέρ, περισσότερες μερίδες φαγητού, εξοπλισμό και άλλες συναφή δραστηριότητες, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο που θα ορίσει η εταιρεία κατόπιν συνεννόησης.
Ο παιδότοπος ή οι δραστηριότητες για τα πιο μεγάλα παιδιά, δύναται να παραμείνουν στον χώρο του πάρτυ έως και 4 ώρες χωρίς χρέωση, ή για περισσότερο χρόνο με χρέωση.

4.Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος.
Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Αττικής, οι οποίοι έχουν
συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Fantasia Events, των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

5.Δήλωση συμμετοχής.
Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να μεταβεί στην επίσημη ανάρτηση (post) του διαγωνισμού (και όχι σε οποιοδήποτε άλλο post υπενθύμισης του διαγωνισμού), που θα δημιουργηθεί στους λογαριασμούς της Fantasia Events στο Instagram και στο Facebook, και:
– να κάνει Like στην σελίδα του Fantasia Events
– να κοινοποιήσει τον διαγωνισμό στο χρονολόγιό του μέχρι την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού
– να αφήσει ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού με το όνομα ενός ή περισσοτέρων φίλων του (tag).
Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

6.Η κλήρωση.
Το όνομα των Συμμετεχόντων θα καταχωρείται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (http://www.randomizer.org) τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών. Τo όνομα που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

7.Η διάρκεια του διαγωνισμού.
Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 20/04/2020 11:00 έως 18/05/2020 23:59. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

8.Η ανακοίνωση του νικητή.
Η κλήρωση θα γίνει στις 20/05/2020 και θα αναδείξει 1 (έναν) νικητή. Ο νικητής θα ανακοινωθεί με ανάρτηση (post) από τον λογαριασμό του “Fantasia Events” στο Instagram ή στο Facebook.
Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Διοργανωτή μέχρι τις 23/05/2020 με προσωπικό μήνυμα για να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία για την παραλαβή του δώρου του. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει με τον Διοργανωτή μέχρι τις 23/04/2020, αυτοδικαίως χάνει οποιοδήποτε δικαίωμα επί του επάθλου και ο Διοργανωτής απαλλάσσεται από την οποιαδήποτε υποχρέωση ανέλαβε έναντι του νικητή σε σχέση με το έπαθλο. Στη θέση του νικητή αυτού υπεισέρχονται ο πρώτος τη τάξει επιλαχόντας.
Η χρήση του δώρου μπορεί να γίνει από την ημέρα άρσης των μέτρων απαγόρευσης λειτουργίας λόγω κορωνοιού
και έως τις 31/8/2020.

9.Έξοδα αποστολής δώρου.
Η αποστολή όλων των παροχών είναι δωρεάν προς τον νικητή για περιοχές εντός της Αθήνας και της ευρύτερης
περιοχής πέριξ των Αθηνών. Σε περίπτωση που ο τόπος διεξαγωγής του πάρτυ είναι απομακρυσμένη περιοχή (π.χ.
Παιανία, Άγιος Στέφανος, Σούνιο, Βάρκιζα κ.α.) ή εάν ο νικητής επιθυμεί να κάνε χρήση του δώρου του στην
επαρχία, η εταιρεία Fantasia Events έχει την δυνατότητα της εξυπηρέτησης με την αντίστοιχη εκτός έδρας χρέωση.

10.Προσωπικά δεδομένα.
Τα στοιχεία των συμμετεχόντων που θα δοθούν στο Διοργανωτή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, δύναται να διαγραφούν αμέσως μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες, με την παροχή των παραπάνω προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τον Διαγωνισμό ή/και την κλήρωση από τον Διοργανωτή, διά αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Παράλληλα, η αποδοχή του επάθλου από έκαστο νικητή αποτελεί και παροχή συναίνεσης και έγκρισης προς τον Διοργανωτή για χρήση των προσωπικών του στοιχείων ή της παραλαβής του επάθλου του, προς το σκοπό της δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και της διαβίβασή τους στην εταιρεία. Ειδικότερα, έκαστος νικητής του Διαγωνισμού δια του παρόντος αποδέχεται ρητώς και συναινεί ανεπιφύλακτα να δημοσιευθεί το Instagram ή Facebook όνομά του στις πλατφόρμες, του διαγωνισμού.
Τα δεδομένα του νικητή φυλάσσονται από τον Διοργανωτή για όλη τη διάρκεια ύπαρξης νομίμων αξιώσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Διοργανωτή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.fantasiaevents.gr

11.Διακοπή, ακύρωση ή μεταβολή του διαγωνισμού.
Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για
σπουδαίο λόγο.

12.Ακυρώσεις συμμετοχών.
Ο Διοργανωτής δικαιούται να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις ή υπόνοιες ότι έχει υπάρξει παραβίαση ή καταστρατήγηση οποιουδήποτε από τους όρους του Διαγωνισμού ή εάν τα σχόλιά του κρίνονται προσβλητικά ή ανήθικα. Επιπλέον, σε όλες τις αναφερόμενες στον παρόντα όρο περιπτώσεις, ο Διοργανωτής θα δικαιούται να μην αναγνωρίσει τη νίκη του συμμετέχοντα (σε περίπτωση που ο παραβάτης έχει ήδη αναδειχθεί Νικητής).

13.Νομική μέριμνα.
Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες όρους και εν γένει τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους. Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από τον Διοργανωτή στον ανωτέρω ιστότοπο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.