Κάντε την επόμενη βραδιά μέσα στο σπίτι διαφορετική για όλη την οικογένεια με ένα Πυτζάμα Πάρτυ!

Μπορεί να μην είμαστε εκεί για να σας το διοργανώσουμε εμείς αυτή την φορά, αλλά θα μοιραστούμε μαζί σας τα μυστικά μας.
Η συνταγή της επιτυχίας ενός τέλειου πυτζάμα πάρτι για όλη την οικογένεια απαιτεί: στρωματσάδα στο σαλόνι με υπνόσακους ή εναλλακτικά παλιά στρώματα, σεντόνια στρωμένα επάνω στο χαλί, την μοκέτα ή την φλοκάτη, στρωματάκια της γιόγκα, φουσκωτά στρώματα θαλάσσης, μερικά μαξιλάρια, μια – δυο κουβέρτες φλις, νοστιμιές της στιγμής όπως pop corn, πατατάκια κ.α., ένα kit με φακούς για τη νυχτερινή διαδρομή ως το WC, movie time με μια παιδική κωμική ταινία, ξενύχτι και χουζούρι με κουβέντα και φυσικά, πιτζαμάκια, κάλτσες και παντόφλες.
Φυσικά ο μαξιλαροπόλεμος είναι ένα παιχνίδι που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αλλά με προσοχή!
Γιατί να κάνετε ένα Πιτζάμα πάρτι; Δοκιμασμένα είναι μια αγαπημένη εμπειρία ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για όλους. Ακόμα και για εσάς τους γονείς είναι μια διασκεδαστική αλλαγή, αλλά κυρίως ένα κίνητρο να δώσετε στα παιδιά μια εναλλακτική νότα στην βραδιά τους.
Τι να φάτε; Μια τόσο εναλλακτική βραδιά, θέλει και εναλλακτικό φαγητό. Σκανταλιάρικο πάρτυ χωρίς πίτσα ή σουβλάκι δεν γίνεται. Για αυτό μπορείτε να πάρετε ρεπό από την κουζίνα σας για εκείνο το βράδυ!
Ώρα για παιχνίδι. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού ή των παιδιών μπορείτε να παίξετε πολλά παιχνίδια. «όνομα – ζώο – πράγμα»,  τρίλιζα, αφήγηση παραμυθιού, ιστορίες μυστηρίου, «ο αρχηγός λέει», επιτραπέζια παιχνίδια.
Η βραδιά φυσικά, μπορεί να περιλαμβάνει και την προβολή μια παιδικής κωμικής ταινίας Γυρίστε τον καναπέ προς την τηλεόραση ή βάλτε τις καρέκλες της τραπεζαρίας στη σειρά, όπως στο σινεμά, σκοτεινιάστε το σαλόνι, φτιάξτε σπιτικό ποπ κορν και αφήστε τα παιδιά να ξενυχτίσουν, με την προϋπόθεση ότι η επομένη δεν είναι καθημερινή.
Η επόμενη ημέρα. Το πρωί, φτιάξτε για όλη την οικογένεια έναν ολόκληρο μπουφέ για πρωινό. Φρυγανιές με μέλι, μαρμελάδα, γάλα, χυμό πορτοκαλιού, δημητριακά, αλλά απλωμένα στον πάγκο της κουζίνας, για να ενισχύσετε την αίσθηση ότι είστε σε ένα ξενοδοχείο. Η μόνη διαφορά, ότι μπορείτε να πάρετε το πρωινό με τις πιτζάμες σας!
Καλή διασκέδαση!